Wednesday, February 23, 2011

at 2:45 PM

Hurmm...Salam,

Pagi2 dah bengang,keja xboleh nk settle,kalut dengan mesyuarat untuk memperjuangkan nasib serta kebajikan pekerja,bertindak selaku setiausaha mesyuarat,kena ready banyak perkara jugak awal2 pagi.nasib la semua minit n maklumbalas dah ready atas meja.

Tapi bukan hal mesyuarat aku nk ceta kt sini.Hal utama adalah seperti tajuk diatas.Isteri kedua ku yakni selepas kereta,My Lappy a.k.a ACER buat hal..masuk keja ja nk on trus xley access windows..semua benda ada dalam tu..yg urgent2 plak..aduyai..dok try solve problem smpai kul 9,pastu xley settle gak..masuk mesyurat ja la..nk jadi cerita,banyak la pulak perkara n isu ari ni dibawa oleh wakil masing2..lenguh gak tangan aku tulis minit..bengang kedua terjadi..dekat pukul 12 baru ley settle.yang xpatut cakap pun ada yang p merapu..haha..pening2..

Dah settle ja meeting trus aku p usha kt lappy..jadi sama gak,puas dok usaha.rasanya virus attacked kot.malas fikir pnjang tambah kerja yg dok bertimbun lagi..aku bwk p kedai trus..sat g balik baru amik..

Kesimpulan,sabar ja la..wahahaha.abis oracle,dev6i dalam tu..dh mau install pon haru benda alah ni..arap2 xdak lagi la masalah bila dpt balik ptg ni..software dh byk installed dlm tu,sakit ati dan jiwa...arghhhhhh..

wassalam

0 comments:

Related Posts with Thumbnails