Sunday, July 24, 2011

at 1:42 PM

Terima Kasih,Thank you,Syukran,n bla bla bla.Susah sangat ka kita nak ucap perkataan ni.Entri kali ni tiada salam sebab ingin menyampaikan kemarahan mewakili seluruh makhluk semesta planet pluto dan musytari.Kalian sangat tiada adab dan tatasusila bila macam hampas memekik meronta meminta tolong,dan selepas tangan dihulur,korang jadi taik.Muka toya semacam,belah tanpa ucap terima kasih.Bukan meminta,tapi dh tolol sangat ka?

Ya aku sangat benci dengan manusia hipokrit yakni biadap tahap tongai ni.Hang kira hang punya masalah dah bley settle,terus hang buat muka taik n sombong dan terus belah.Wey apa punya bangsai bingai la engkau mamat muka xley blah oi..Time nk minta tolong hg call cakap macam manisan tebu bukan main.Dah aku p tolong hg bley buat tau semua lak.Dan masih xsettle,aku tolong lagi..Habis yang kau belah n xcall aku cakap apa pon napa?..Bukan nk dengar sgt thanks dari mulut bangkai hg tu.Tapi at least bagitau la yg hg punya masalah sudah settle..Aku xhadap pon tapi aku nk tegur sebab hg ni kategori manusia bingai sombong belagak tau semua padahal otak hang = Zero.

Entri ni aku tuju khas kat sapa2 yang rasa korang diperlekeh,tidak ditegur dan dibuat tatau oleh manusia-manusia yang sebelumnya meminta tolong korang bagai nak rak..Mari kita maki dan tegur dia secara kasar dan tidak berhemah..Sesuai dengan taik yang dia lempar la kan.Aku maki sebab iman aku rapuh dan hilang sabar.Wakaka..Ramadhan nanti aku taubat bab ni.

Sekarang,biarkan mamat tu berseronok dan gumbira dengan kejayaan beliau padahal hampas ja..Mari kita bersastera membikin cerita membuang dusta.Adab dan Tingkahlaku..Saya bukanlah orang yang sangat beradab,kadang makan pon tumpah sana sini.Jadi kalau kita tidak beradab,xkan kita xboleh nk berubah kan.Manusia sekeliling korang dh usha lain macam pon korang bley wat dek ja..Ati kering or korang ni ati bingai?..

Jaga lah adab ,tingkahlaku dan pertuturan kita.Keluarkan yang manis dari mulut,dan biar jujur dari hati..Adakah kita perlu jadi hipokrit.Berapa lama sangat mampu bertahan..2,3 hari nanti hipokrit tu makan diri kita balik.Biar orang kata kita ni bajet beradab,tapi hati kita memang ikhlas macam yang mak bapak kita ajar.GO to hell la sapa yang kain kutuk belakang tu kan.Kesimpulan pada cerita ni,mari kita bersama-sama menjaga adab supaya orang lain xbenci..Kalau diorang xberadab,lantak p la kan..Kubur masing-masing.Tapi mau kena kutuk dulu la kat dunia ni..Wahaha.Malas dah aku nak menaip,hilang mood dek bangkai sekor yang bajet bagus.

Apa pun,korang tegur la kawan korang kalau ada yang macam ni.Nanti lagi ramai benci,susah hidup..Baik naik bangunan SPRM dan terjun.Abis cerita..Sapa pun xsusah.Salam penutup bicara pembunuh hati pada kali ni.


Related Posts with Thumbnails